«

»

dec 25

TIP: Sådan styrker i samarbejdet i jeres virksomhed

Teambulding er sundt for din virksomhedDet er ikke længe siden, at jeg i forbindelse med arbejdet var på en teambuilding tur, og det var super sjovt, og ikke mindst lærerigt. Sammenholdet der hvor jeg arbejder blev så meget bedre, efter den tur – så jeg rent faktisk har besluttet mig for at skrive lidt mere om hvad teambuilding er, hvilke muligheder der er – samt hvorfor det kan være godt for en virksomhed.

Hvad er teambuilding?

Formålet med at teambuilde, er at få folk i et team til at samarbejde bedre sammen. Teamet er i mange tilfælde virksomheder, som ønsker at samarbejdet skal blive bedre imellem de ansatte, så produktiviteten øges, og virksomheden dermed tjener flere penge. (groft sagt)

De første teambulding arrangementer så man tilbage i 80’erne, her var det dog mere hardcore events – hvor det typisk var tidligere militærledere, som stod bag arrangementerne for virksomhederne, og det var langt fra alle som kunne gennemføre disse, da det krævede fysisk god form at deltage i.

Anno 2014 er det dog anderledes, og teambulding i dag, kan variere fra alt fra latterkursus, kapsejlads, til forhindringsløb og meget mere. Der er mange muligheder, og det er derfor ofte op til virksomheden og vurdere – hvilket arrangement som passer bedte til ens ansatte og virksomhedstype.

Vil du gerne finde oversigt over idéer til teambuilding – så kan du finde en masse gode forslag på denne hjemmeside.

Der er mange fordele ved at teambuilde

Der er mange fordele ved at teambuilde, og ud fra mine egne oplevelser – vil jeg helt klart anbefale ethvert team/virksomhed at teambuilde, da man får et bedre socialt samvær, og får en masse fornyet motivation til hverdagen.

Som jeg ser det, så er der nogle af disse fordele ved at teambuilde:

  • Man styrker sammenholdet i blandt de ansatte i virksomheden.
  • Derved får man det også bedre socialt sammen på arbejdspladsen, som gerne skulle give et bedre teamwork.
  • Som leder/virksomhedsejer finder man ud af svage og stærke sider i blandt de ansatte – så man har nemmere ved at fordele arbejdsopgaverne i virksomheden.
  • Efter endt teambuilding, vil teamet forhåbentligt være i stand til at løfte større opgaver, og mere avancerede.
  • Er der medarbejdere med skjulte talenter, så vil et teambuilding arrangement måske være med til at vise det.

Jeg har søgt rundt på nettet, for at finde lidt mere information om teambuilding – og jeg kan anbefale at læse mere på denne hjemmeside, som arrangerer firmaevents i Danmark.