Om mig

Velkommen til Kasmatic.dk!

profilbilledeEr du ligesom mig selv helt pjattet med ny teknologi, opfindelser, gadgets, computer og andre relaterede emner, så er du kommet til den rette hjemmeside.

Jeg har i mange år nemlig haft en interesse indenfor nogle af disse emner, og har derfor sat mig for at blogge om det jeg alligevel går så meget op i, og læser om hverdag. Det skulle gerne komme dig som besøgende til gode – i form af en masse spændende viden, inspiration i hverdagen og underholdning generelt – uanset om du er foran computeren eller på farten med en håndholdt enhed.

Hvem er jeg?
Mit navn er Klavs Møller, jeg er 36 år gammel – og af personer i min vennekreds beskrives jeg ofte som karismatisk og levende – hvilket er en af grundene til jeg netop har valgt at kalde min blog side Kasmatic.dk.

Mine hobbyer har jeg allerede nævnt lidt om, da det er alt indenfor videnskab, teknologi og emner som ligger op af.

Ud over at leverer en masse læsestof til jer, så hygger jeg mig også i fritiden med model-hobby, hvor der ofte bliver bygget alt lige fra droner med indbyggede kameraer, til små opfinder projekter, mm.

Har du et spørgsmål omkring en nyhed, artikel eller andet jeg har skrevet om – så er du mere end velkommen til at kontakte mig! 🙂

Jeg håber du vil få gavn og glæde af min hjemmeside.

De bedste hilsner,

Klavs Møller