«

»

jun 01

Sjove gadgets til kontoret

Kontor GadgetsHvis du ligesom jeg selv til dagligt arbejder på kontor, så kender du formentlig også til at kontoret hurtigt kan gå hen og blive ret kedeligt og trivielt.

Vi bruger næsten mere tid på kontoret end vi gør hjemme i vores eget hjem, så hvorfor så ikke gøre det lidt sjovere, anderledes og ikke mindst – mere motiverende, så det er sjovere at møde indtil og arbejde ved/i.

Jeg har selv sat mig for at give mit arbejdsbord en ordentligt overhaling, og i den forbindelse har jeg googlet rundt på nettet efter sjove kontorgadgets anno 2014 – og jeg har tænkt mig at dele dem med dig herunder 🙂

Sjove kontorgadgets anno 2014

BenQ BL2710PT – skærm som er specialdesignet til tegnere

Arbejder du med arkitekt relaterede projekter, eller er du ingeniør – så finder du helt sikkert denne nye skærm fra BenQ interessant.

Den er nemlig specialdesignet til folk som arbejder med CAD og CAM, og nogle af skærmens funktioner er b.la.:

–          Display Pilot software, som gør det super nemt at justere OSD indstillingerne.

–          Når man justere graderne på skærmen, så følger skærmbilledet automatisk med.

–          Mulighed for klik på Partition-ikonet, som giver en oversigt over hvilke opgaver man arbejder på.

–          Mm..

Kan læse mere om denne skærm her: http://www.benq.com/product/monitor/bl2710pt/

Herunder kan du se den i funktion:


Like / Dislike – stempel

likeornotDette stempel vil kunne give lidt ekstra lir i hverdagen – da du kan vælge at ”like” eller ”dislike” dokumenter. Anno 2014 går de fleste dokumenter nok igennem computeren, men måske du stadig har noget papirarbejdesom bliver gjort på den gammeldags metode. Om ikke andet, vil du måske kunne lave noget lir på arbejdspladssen med denne sjove kontorgadget.

Kilde: http://www.demilked.com/33-things-to-make-your-office-fun-and-inspiring-again/

Fugle snor – til opslagstavlen

fulgepåsnorHar du en opslagstavle i dit kontor, så vil du måske også gerne have nogle billeder hængende af dem som betyder noget udenfor arbejdslivet. Mange vælger at have billeder af deres børn, tegninger eller andet hængende – og det er her at du kan bruge denne gadget.

Den pepper din opslagstavle en smule op – og gør den mere personlig.

Kilde: http://www.demilked.com/33-things-to-make-your-office-fun-and-inspiring-again/

Andre kontorartikler

Det er altid rart at have de mest nødvendige kontorartikler ved hånden, når det hele godt lidt stærkt i en travl hverdag.

Du kan finde en oversigt, og det største udvalg af kontorartikler på denne hjemmeside – som jeg selv bruger i ny og næ, når kontorartiklerne er ved at være slidt.