«

»

jan 12

Segboard – En genial gadget

Du har nok set eller hørt om den seneste trend blandt de unge – nemlig Segboards, som er nutidens svar på løbehjul. Ligesom de populære Segways med to hjul i hver side, og en plade til at stille fødderne på, er Segboards af samme princip – dog uden styr. Man skal blot læne sig frem hvis man vil fremad, og tilbage hvis man vil baglæns.

Et modefænomen blandt de unge

Segboards er blevet et stort hit blandt de unge, måske fordi de er lidt fjollede men også sjove. Det kræver rigtig god balance for at kunne blive stående på Segboardet, men det kræver ingen form for motion.

Man kommer ikke hurtigere frem med et Segboard frem for en cykel eller ved at løbe. Så hvorfor er det pludselig blevet så populært?

De fleste ejere af et Segboard, har typisk et legebarn gemt i maven. Da de er super nemme at styre, og kan komme op i en god fart, har man mulighed for bare at suse afsted, uden at skulle røre sig.

Hvordan bruges Segboardet?

I modsætning til Segways er Segboards noget mere mobile, og på den måde kan man bevæge sig meget mere rundt, lave skarpe vendinger, sjove twists og drejninger.

Et Segboard er batteridrevet og holder typisk op til to timer, inden det skal oplades. Og de fleste boards kan køre op til 10-15 km i timen.

Køb den mest geniale gadget

Jeg har selv testet det mest hypede køretøj blandt de unge, og det var en oplevelse i sig selv. Jeg havde svært ved at finde balancen til at starte med, men efter godt og vel en halv time på Segboardet, begyndte jeg at fange det. Og jeg var fan!

Jeg har nu investeret i én til børnene – eller mest mig selv 🙂