«

»

jan 07

Fremtiden bliver et intelligent hus

Familien er taget på ferie til Tenerife en kold december-måned, og har nu været afsted i 14 dage. Inden de forlod hjemmet, slukkede de for al varmen, så den ikke ville banke derud af, når der alligevel ikke var nogle hjemme.

Når de kommer hjem til Danmark, vil det være frysegrader og huset vil være koldt. Men fra en app på en Ipad kan familien styre lys og varme i hele boligen.  Således kan familien styre temperaturen i hjemmet, så der er varme på radiatoren, når familien vender hjem fra ferie.

På den måde sparer mange familier ofte rigtig mange penge på varmeregningen.

Intelligente systemer

Mere end 1.000 huse om året, udstyres med intelligente systemer. Det svarer til hvert tredje nybygget hus, får installeret en eller anden form for intelligent system. Med et intelligent hus skal man heller ikke rundt og slukke stikkontakter, hvis man er på farten. Dette kan nemlig også styres via en app.

Et intelligent hus er en god investering, da huset tilpasses efter familiens behov og ikke omvendt.

Funktioner:

  • Styring af varmeanlæg
  • Lysstyring
  • ”Sluk alt”-funktion
  • Multimedienetværk

Og meget mere.

Med innovative løsninger vil familien få glæde af et yderst praktisk og komfortabelt inde miljø, som gør hverdagen lidt enklere. Sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed er tanken bag et intelligent hus.

Afhængig af boligen størrelse og funktionalitet, kan priserne variere. Omkostningerne for et intelligent styresystem overstiger typisk de traditionelle elinstallationer, men i forhold til den samlede investering i et velfungerende hus, udgør omkostningerne ikke meget.