«

»

aug 06

Hvornår kan vi forvente iPhone 6 på gaden?

Som vaneligt, så svirer der en masse rygter omkring Apples kommende smartphone, i dette tilfælde modellen iPhone 6.

Mange af rygterne skal man tag med et gram salt, da de ofte er opstået for at skabe en masse virale delinger på sociale medier, mm. Men nogle af rygterne kan godt gå hen og holde stik, hvilket tidligere erfaringer også har vist.

De fleste af de rygter som kan gå hen og vise sig sande, kommer fra asiatiske lande som Taiwan og Kina – da det er her at Apple får produceret hoveddelen af deres komponenter til deres enheder.

Store forventninger til iPhone 6

De sidste to modeller fra Apple hhv. iPhone 5 og 5S bød ikke på de helt store tekniske opdateringer, som man havde håbet på. Bevares, kameraet blev forbedret, vægt, design og hurtighed, mm. Men der var ikke det store spring af nye tekniske forbedringer som man havde håbet på. Derfor er der også store forventninger fra Apple fans verden over til den nye iPhone 6.

Nogle af iOS 8 kommende funktioner blev fremvist under WWDC, og nogle af disse funktioner kan derfor give en ide om hvad den nye iPhone 6 b.la. Kommer til at kunne.

Der blev b.la. snakket om mulighed for at tilslutte eksternt keyboard, samt forbedrede muligheder med kameraet, samt sundheds tracking – hvad end det komme til at indebære. Men måske det kan være tekniske komponenter som giver muligheden for at udvikle fx Apps til tracking af data fra kroppen, osv. Det bliver i hvert fald spændende at følge.

Køb kabler billigt til Mac produkter online ved at klikke her »

Hvornår udkommer iPhone 6 på markedet?

Man mener næsten med sikkerhed at iPhone 6 vil udkomme i 2014, og alt tyder pt. På at det bliver i september måned at vi kan forvente den nye model i forretningerne.

Apple har nemlig en tradition for at lancere deres kommende iPhones i september måned, og da de samtidig har annonceret at iOS 8 forventes udgivet i denne periode, giver det meget god mening.

Endvidere har der floreret nogle rygter på den tyske hjemmeside ifun.de, at Apple skulle have meddelt arbejdere i de tyske Apple forretninger, at de ikke kan holde ferie i september måned, hvilket fortæller lidt om at de forventer forøget aktivitet i denne måned.

Hvordan kommer iPhone 6 til at se ud?

Der er rigtig mange rygter ude på nettet lige nu, men der er dog mange af rygterne som går i retningen af en iPhone med en større skærm. Den nye iPhone 6 skulle angiveligt blive udstyret med en skærm i størrelsen 4,7”, og ligeledes forventes der at blive udgivet en model mere, med en skærmstørrelse på omkring 5,5”.

Mange mener også at den nye iPhone 6 vil ligge sig op designmæssigt af deres tablet iPad Air, som har et meget blødt og rundhjørnet design, og som navnet ”air” udtrykker, er let og tynd.

Hvad kommer iPhone 6 til at koste i Danmark?

Ifølge denne artikel hos bt.dk – så forventer man en prisstigning på den kommende iPhone 6. Ifølge de mange rygter, skulle Apple nemlig være i forhandlinger med de amerikanske teleselskaber om en prisstigning på cirka 100 dollars på det amerikanske marked.

Det vil betyde en prisstigning på det europæiske marked, og vi kan måske regne med at iPhone 6 vil komme til at koste i omegnen af 6.000 danske kroner for den mindste 16gb model.

Det er dog vigtigt at pointere at alle de nyheder som er ude lige nu er baseret på rygter, og det er i princippet kun Apple selv som ved hvad den nye iPhone 6 kommer til at indeholde, samt hvad den vil koste når den bliver lanceret.

Når det er sagt, så plejer rygter før lancering af deres nye produkter ofte at holde stand.

Indlæg sponsoreret af: Mackabler.dk – Her finder du alt i kabler til dine Mac produkter.