«

»

nov 05

Gode løsninger

Mange virksomheder er faktisk ikke klar over det, men ERP-løsninger kan faktisk lette hverdagen ret markant for det fleste. Med en ERP-løsning bygger du en direkte bro, mellem dig og dine partnere! Det samme gælder, CRM systemer – et system til at styre dine relationer med kunderne for, at forøge salget. Det er SÅ smart – læs om det her!

Komplet ERP-løsning fra Microsoft Business Solutions
Microsoft Dynamics NAV er en fuldt integreret ERP-løsning, der bygger bro mellem dig og dine partnere. Navision er nem at tilpasse, bruge og vedligeholde. Det gør det muligt at øge produktiviteten uden at forstyrre den daglige drift.

Komplet CRM-løsning fra SkyviewCRM

SkyViewCRM har mange års erfaring med CRM systemer, og har samlet alt deres viden i et simpelt system. Det gør at du med deres CRM system let kan holde overblikket mellem alt på dine kunder!

DDDretail

Få et kasseapparat med POS, der har lagerstyring mm. Her anbefaler vi DDDretail!

Systemet er bygget op i moduler
Du kan tilpasse Dynamics NAV til din egen virksomhed. Dynamics NAV er modulopbygget, hvilket betyder at du behøver kun at købe de dele af systemet, der er brug for i din virksomhed. Du kan vælge mellem en lang række moduler til f.eks Manufacturing, Finans, Salg og Marketing, Ressource planlægning og e-handel.

SkyViewCRM er bygget til virksomheder i alle størrelser, og i alle funktioner. Gør brug af det til bedre service, mere salg og hold relationerne mellem dine kunder, og dine medarbejdere tæt.

Tilgængelighed
Deling af oplysninger i din virksomhed kan lettes med Dynamics NAV. Informations angivet i databasen i et modul kan være til rådighed for alle medarbejdere. Dette forbedrer overblik over alle områder lige fra produktion til lager til markedsføring.

CRM systemet kan bruges på alle platforme, og er lige så let og overskueligt på tværs af disse.

Anvendelsesområder
Dynamics NAV tilbyder alt hvad du behøver for en moderne ERP-løsning. Opløsningen fleksibilitet betyder, at det kan tilpasses til at matche og opfylder de unikke krav, der findes i virksomheden. Læs mere på siden her.

SkyViewCRM tilbyder en samlet løsning,  Læs mere på siden her.

Kasseapparat

Mangler du et kasseapparat til din fysiske butik, så anbefaler vi i dag DDD retail. Hvorfor? Fordi at kassesystemet har alt. Du kan se rapportering i real time, hvor du kan have overblikket over din omsætning, din lagerbeholdning, og mere. Se mere her