«

»

nov 02

Tips til anlægning af indkørsel

Jeg har netop nu forhandlet mit nye hus, og er du gal et større projekt man sætter sig ud i, når man foretager en sådan handel. Nu er jeg efterhånden nået så langt, at jeg er nået til indretning af husets ydre, og her er det specielt min indkørsel som jeg har planlægget og ordnet de seneste par måneder.

Indkørslen er det første øjet møder, når gæsterne triller ind på ejendommen, og derfor mener jeg at det er vigtigt at gøre sig umage med netop anlægning af indkørsel, med de rette materialer i form af jord, grus og belægningsfliser, eksempelvist herregårdssten, granitsten eller chaussésten.

Går du med planer om at anlægge en ny indkørsel, vil jeg her komme med enkelte gode tips, som kan spare dig både tid og penge i planlægning.

Inden du vælger fliser, eksempelvist herregårdssten, granitsten eller chaussésten til din indkørsel, skal du overveje hvilken belægning, der har styrken til at klare mange års tung belastning fra biler og vinterens hårde hårde frost og saltning. Underlaget er afgørende for den langitdsholdbare belægning, og her anbefaler jeg uden tvivl, at din indkørsel bør anlægges med en indledende stabilgrus  – Find det her 

Hvis du ikke ved hvad stabilgrus er, så er det er bakkemateriale som anvendes til at lægge et stabilt underlag under fliser og/eller andre belægningssten, dette for, at det er ikke opstår skrid eller grimme huller i belægning. Med stor fordelagtighed kan efterfølgende også anvendes afretningsgrus, som tilsvarende er et bakkemateriale, til at afrette eller justere højderne i underlaget, før anvendelse af fliser og belægningssten – Find det her

Nu håber jeg, at du har de informationer du skal bruge for at du kan anlægge din perfekte indkørsel, og jeg hører gerne om jeres erfaringer, hvorefter jeg kan opdatere flere tips til anlæg af indkørsler i indlægget løbende.