«

»

dec 05

Kompetent headhunter København

Jeg havde tidligere læst om såkaldte headhunters i aviserne. Det var et ord, jeg forbandt med noget yderst professionelt. Tænk at blive headhuntet af en anden virksomhed, så må man virkelig være god til sit arbejde. Derfor blev jeg også noget overrasket, da jeg for nylig blev kontaktet af en yderst kompetent headhunter i København.

Det var en kvinde fra rekrutteringsbureauet Laigaard & Partners, som kontaktede mig. Jeg kendte ikke bureauet, men jeg kunne på nettet læse mig frem til, at bureauet arbejder med executive search og kun rekrutterer de mest kvalificerede medarbejdere. Rekrutteringsmedarbejderen, der kontaktede mig, fortalte, at hun havde en kunde, som var på jagt efter en som mig. Jeg går ud fra, at hun havde lavet en grundig research af mig og mine kompetencer på Linkedln og hørt om fra tidligere arbejdsgivere eller kollegaer. Jeg var meget beæret over overhovedet at komme i betragtning til en stilling på den her måde. Vi havde en snak frem og tilbage, og hun fortalte kort, hvilken type den nye virksomhed var på udkig efter, og hvilken position, jeg ville skulle besætte.

Da vi lige har haft familieforøgelse derhjemme, og dagligdagen i forvejen er lidt presset, måtte jeg lidt i tænkteboks, inden jeg ville deltage i et interview. Jeg ved, at ægtefællen er lidt træt af, at jeg i forvejen har super mange projekter kørende. Efter en dags overvejelser blev jeg også enig med med konen, og vi besluttede, at jeg skulle blive i min nuværende position et par år endnu. Jeg ringede til den kompetente headhunter i København og fortalte dem om min beslutning, og de var meget forstående (jeg går ud fra, at de har et par andre kandidater i kikkerten). Jeg sagde dog til dem, at de meget gerne måtte beholde mig i tankerne til en ny position i fremtiden. Du kan læse om bureauet her.

Beautiful blond business woman with headset. Call Center Operator. Over white background in studio.