«

»

jan 12

Ny reklame med lydproduktion hos Voiceresort

Efter at have drevet vores blog som en hobbyvirksomhed de sidste par år, besluttede jeg mig sidste sommer for at tage skridtet videre og åbne en lille butik sammen med min kammerat, hvor vi sælger gode og sjove teknologiske gadgets. Efter et lidt drøjt år syntes vi, at vi skulle lave lidt reklame for os selv. Det hjalp Voiceresort os med ved at lave et radiospot til os i form af en lydproduktion.

Når man er fra det mørke Jylland, og man kun har en lille butik, som er gemt lidt væk på en sidevej, væk fra hovedgaden, og man kun sælger teknologiske produkter, kan det godt være lidt svært at fange og fastholde de lokales interesse. Nu har min kammerat, som jeg åbnede butikken med, ret godt styr på reklame og marketing, og han foreslog mig, at vi lavede et radiospot på den lokale radiokanal. Nu er det ikke mig, der står for den daglige drift, det er ham, og selvom jeg måske var lidt skeptisk overfor beslutningen, lod jeg ham tage beslutningen. Det blev selvfølgelig til et radiospot.

Da ingen af os er haj til lydproduktion og ikke ejer noget i nærheden af en professionel lydoptager, udover vores smartphones, der ville kunne lave en top professionel lydproduktion. Vi kontaktede derfor Voiceresort, et bureau som specialiserer sig i professionel lydproduktion og oversættelse, som indvilgede i at tage vores opgave.

Resultatet blev super godt, og vi, min partner og jeg, er begge meget mere end tilfredse. Vi kunne selv vælge, om det skulle være en ung eller ældre, mand eller kvinde, der skulle varetage opgaven og lægge lyd til reklamen. Vi valgte at tage en ung mand (stereotypt? Ja). Men vi har en idé, om at mænd, i sammenligning med kvinder, har mere styr på det teknologiske, og derfor virker mere troværdig i marketingsammenhæng.

Vores lydproduktion (reklamespot) bliver afspillet et par gange i næste uge på radiostationen, og vi er meget spændte på, om det vil tiltrække flere kunder.

Vi snakkes!

 

dreamstime_l_48851794