«

»

jan 11

Mobilreparationer på kun en time

iRepair har butikker i både Helsingør og Valby nær København. herfra kan de udføre de mest basale reparationer på telefoner, computere, musikafspillere eller andre enheder, som har fået skader.

Det er ikke kun iPhones og mac-computere, de kan hjælpe dig med. De tager gerne imod din device, og ser på, hvad der være galt – uanset hvad det er. Det er muligt, at de kan give et bud på, hvad der er sket, og hvis ikke, så får du naturligvis din enhed tilbage i samme sandt som da du afleverede den.

De mest enkel og almindelige fejl kan de orde direkste fra butikken, hvor de har værksted i baglokalet. Det kan eksempelvis være skader som små skruer, batteriudskiftning, udskiftning af skærm eller coverskift. Og du behøver ikke at vente længe på at få din genstand repareret, for hvis der er tale om en almindelig skade, så kan iRepair ordne skaden på en time eller derunder. Det er rigtigt praktisk, hvis man er den type, der ikke kan gå udenfor en dør uden sin mobil.

Hvis skaden er af særlig avanceret karakter, så sender iRepair den videre til deres sikrede værksted, hvor den vil blive gennemset og repareret. Er dette tilfældet vil du, hvis det er en mobil, der skal kigges nærmere på, få en lånemobil, som du kan have i mellemtiden.

Lettere bliver det ikke. Det eneste du skal sørge for, er at tage en backup af din device, så du er sikker på at intet går tabt, som er værdifuldt materiale for dig.

Ring til iRepair for at høre nærmere om, hvad de kan hjælpe dig med. Du kan også udfylde deres formular, så de har et overblik over problemet og enhedens type, eller endnu bedre: besøg dem i en af deres butikker.

iRepair ligger på følgende adresser:

Valby Langgade 68
2500 Valby

og

Stengade 12
3000 Helsingør