«

»

aug 23

Meget at spare på Amerikansk Netflix

Netflix har rigtig mange brugere rundt omkring i verden og ikke mindst i Danmark, her er tjenesten blevet taget til sig med kyshånd, siden den blev lanceret herhjemme i 2012. I skrivende stund er der flere hunderede tusinde danskere, der allerede abonnerer på det danske Netflix. Men hvad få af disse brugere ved, er at de betaler meget mere for noget der tilbyder meget mindre.

Det er både lovligt og nemt, at komme på den amerikanske Netflix. Den amerikanske Netflix har over 10 gange så mange film og serier, som den danske Netflix har. På den amerikanske Netflix, kan du se hele udvalget fra USA. For at komme til at se Netflix USA, kræver det blot at du bruger en VPN og derigennem slører, at du kommer fra Danmark. Samtidig kan du hvis du opretter en decideret amerikansk konto og du opretter den i en stat uden moms, få Netflix til kun ca. 45 kr. per måned eller hvad der svarer til ca. halv pris, af den danske udbudspris.

Der findes en lang række programmer, der kan oprette forbindelse til andre servere (proxy), en af de nemmeste at benytte for menigmand er uden tvivl Hide My Ass, derudover kan man også bruge sådan noget som Unblock-US, en proxy og tjeneste lavet udelukkende til at tilgå amerikansk indhold.