«

»

aug 01

Leder du efter en uddannelse til behandler

Vil du gerne arbejde inden for behandlingsfaget? Hos Body-sds tilbyder de en uddannelse til behandler, til dig der gerne vil bevæge dig ud i alternative behandlingsformer.

Body-sds er et tilbud, som arbejder med kroppen på en anden måde, end mange andre behandlere. De ser på kroppen som en helhed, og ved derfor at den også bør betragtes sådan, når den skal heale. Det er ét stort kredsløb, der kan aktiveres fra forskellige vinkler, og det der starter fra øverst kan påvirkes fra andre dele af kroppen, der hænger sammen.

Sund livsstil er en princip der vinder mere og mere indpas i verden. Alt skal være økologisk, glutenfrit og der er kommet en stigende opmærksomhed på, hvor dårlig for eksempel kødindustrien er for miljøet. Derfor vinder alternative behandlinger som dem Body-sds tilbyder også frem.

Derfor bliver der også et øget behov for behandlere, der har fokus på disse emner. Og siden den offentlige sektor, er ikke lige så fleksibel og hurtig omstillingmulig i forhold til behandlinger og anbefalinger, som de alternative behandlere. Derfor vil det være en alternativ behandler der kan gøre den største forskel for rigtigt mange i de fremtidige år.

Så hvis du går og overvejer dit fremtidige karriere valg og tænker, at det skal være inden for denne branche, så rynk ikke for hurtigt på næsen af klangen af ordet alternativ behandler. Det er en uddannelse, der har en positiv betydning for mange og som har mulighed for at sætte ind, når den offentlige sundheds sektor svigter.

Hos Body-sds kommer du til at lære alt hvad du har brugfor om krop og sind, der har betydning for, at du på den anden side kan gå ud og yde en professionel og tilstrækkelig hjælp, der gør en forskel i mange menneskers liv. Rigtigt god fornøjelse med projektet og med din videre karriere.

Læs mere om Body-SDS her