«

»

aug 10

Udendørs spa er det fedeste – især om vinteren

Hej med jer alle sammen derude! Det er i dag, at I skal læse med herinde. Det skal nemlig handle om noget fedt. Tak fordi I læser med herinde. I dag skal vi tale om udendørs spa. Det er noget, som jeg altid har drømt om at eje og derfor tænker jeg, at vi lige kan tale om det i dag. Jeg håber, at du vil læse med. 

Udendørs spa: er det noget for dig?

I dag herinde tager vi fat i livstilsemnet. Det er rigtig fedt, for vi skal tale om udendørs spa. Jeg har virkelig en stor drøm om at eje en jacuzzi og nu har jeg endelig fået det. Den står på vores terrasse med udsigt over skovtoppen. Vi bor på en bakke, som giver os enormt gode solnedgange. Det er så fedt. Nu har jeg drømmen. En udendørs spa, hvis jeg kan sidde og nyde solnedgangen. Hele året rundt. Jeg har haft denne drøm siden jeg var på hotel, som var sådan et tree house, hvor der var bygget hotelværelser lidt oppe i højden i trætoppene. Det var så lækkert, og jeg vil gerne have det lækkert herhjemme. Det er det samme med sengen, den skal bare være mega lækker at sove i. Som at vågne på hotel. Og jeg har af den grund også valgt at få tæppe i hele soveværelset, fordi det bare er så lækkert med bare tæer om morgening og aftenen. Men lad os tale mere om dette spa nedenfor. Det er noget, som jeg tror der er rigtig mange af jer, som kan bruge til noget. Læs med.

Tid til luksus i hverdagen

Jeg er så glad for min nye udendørs spa. Det er noget af det, som jeg glæder mig til at lave, når jeg kommer hjerm. Det er også fedt, når vi har gæster. Det er ligesom en ekstra feature, som man ikke altid lige får muligheden for. Jeg har siddet i mit udendørsspa alene med et glas bobler mens sneen dalede, men også med venner på nytårsdaften og en dejlig sommeraften, da solen var gået ned. Så lækkert. Hver gang. Der findes mange forskellige steder, hvor man kan købe disse bade. Når du kigger på et spabad som en jacuzzi, så er det vigtigt at det lavet med godt materiale, så det kan holde i mange år fremad. Det er jo lidt af en investering. Den rigtige overflade er lavet i sanitetsakryl. Det er det slags spabad, som du skal gå efter. Det dårlige materiale er: ABS. Dette er et ikke så godt materiale, som ikke tåler UV-lys, så dit spabad meget hurtigt bliver gulligt i overfladen. Husk dette når du skal vælge dit udendørs eller indendørs spabad, for det er så vigtigt, når man bruger mange penge på noget. 

Jeg håber at denne blogpost var en hjælp for dig. Læs også mere her.