«

»

maj 06

Elegante møbler fra Italien

Vi er endelige blevet husejere efter en hård og lang boligjagt. Vi har flere gange budt på huse som vi ikke fik så jeg turde slet ikke håbe for meget da vi fandt vores drømmehus. Vi bød på huset og måtte vente i spænding. Ventetiden var simpelthen uudholdelig. Heldigvis var det denne gang et glædeligt opkald vi fik af ejendomsmægleren. Huset er vores. Det var helt surrealistisk og vi kunne ikke vores øre. Vi fejret det samme aften med lækkert sushi og god vin.

Indretningen skal planlægges

Vi flytter ind til sommer hvilket jo er lige om lidt så jeg er så småt begyndt at kigge på møbler. Jeg har fundet den fineste butik i Hørsholm der sælger elegante møbler fra Italien. De har lækre design borde og det endda muligt at få indretningshjælp.

Indretningshjælp til det nye hus

Jeg fik booket tid til indretningshjælp så vi kunne lægge en plan for indretningen af hele huset og blive afklaret med hvilken stil jeg ville ramme. Jeg har valgt flotte og lyse jordfarver og har endda allerede købt et italiensk spisebord. Den er så fin og der er masser af plads til mange gæster. Vi har nemlig en stor spisestue hvor jeg glæder mig til at holde en masse sammenkomster med familie og venner. Det var derfor vigtigt for mig at jeg fandt et kæmpestort italiensk spisebord hvor alle kunne samles. Nu mangler. Jeg bare at bestille de sidste ting til spisetuen. Jeg kan slet ikke vente til vi får nøglerne og kan flytte ind i vores nye hus. Det bliver så dejligt at kunne have en privat have her til sommer hvor vi kan grille og nyde det gode vejr sammen. Selvom vi ikke rejser i år så kommer vi til at nyde vores nye hus.